Search
Close this search box.

Venuun hääkoruopas

Käy tutustumassa tuoreeseen Venuun hääkoruoppaaseen, jossa myös Korupaja Helmi on mukana.

Lue postaus täältä:

Tässä meidän parhaat vinkit morsiamelle ja sulhasella!

Kun harkitset tilaustyönä teetetyn sormuksen hankkimista, on tärkeää ottaa huomioon seuraavia seikkoja:

1.Tarkenna budjetti ja toiveet etukäteen: Ennen kuin otat yhteyttä kultasepän kanssa, mieti selkeästi budjettisi ja mitä ominaisuuksia sormukselta toivot. Tämä auttaa kultaseppää arvioimaan mahdollisen hinnan ja ehdottamaan vaihtoehtoja budjettisi raameissa.

2.Aloita ajoissa: Ole ajoissa liikkeellä. Tämä mahdollistaa kultasepän kanssa suunnitelmien hienosäätämistä ja varmistaa, että lopullinen sormus vastaa toiveitasi.

3.Käy liikkeessä paikan päällä: Vierailu kultasepän liikkeessä on erinomainen tapa selventää suunnitelmia ja varmistaa, että kaikki yksityiskohdat ovat kohdallaan. Voit myös varmistaa, että mitat ovat oikein ja istuvuus on täydellinen.

4.Pohdi käytettävyyttä: Harkitse sormuksen tulevaa käyttöä. Jos aiot käyttää sormusta päivittäin, valitse kestävä ja mukava malli. Hentoiset tai korkealla kivi-istutuksella varustetut sormukset voivat olla upeita, mutta ne eivät kestä jokapäiväistä käyttöä.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tekemään harkitun päätöksen tilaustyönä teetettävän sormuksen suhteen ja varmistavat, että saat juuri sellaisen sormuksen, josta olet aina haaveillut. Korupaja Helmen kultaseppä Markku Koskela osaa suunnitella ja valmistaa upeita sormusmalleja.

Sormus morsiamelle keltakullasta

Yksi kommentti artikkeliin ”Venuun hääkoruopas”

Jätä kommentti