Search
Close this search box.

Uniikki koru tilaustyönä

Riipus, rintaneula, solmioneula?

Teemme tilauksesta sinulle suunnitellun riipuksen, kalvosinnapit, korvakorut tai mitä vain mitä voidaan valmistaa kultasepän ammattitaidolla. Suunnitteluvaiheessa kartoitetaan toiveet ja ajatukset yhdessä kultaseppämme kanssa. Saat laadukkaan käsityönä valmistetun tilaustuotteen pieniä yksityiskohtia myöten. 

Valmistamme koruja tilauksesta hopeasta ja kullasta. Materiaali käytämme kierrätettyä ja puhdistettua ekologista jalometallia tai asiakkaan omaa materiaalia. Timantit ja muut jalokivet tilaamme luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Voit maksaa myös työstä ylijääneellä metallilla.

Haaveissa sormus rakkauden symboliksi

Kultaseppämme valmistaa upeat sormukset juuri teille kahdelle. 

Haluan uniikin korun - Kuinka toimin?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen toivottua valmistumista. Vähintään 1-2kk aikaisemmin, jotta pystymme varmasti valmistamaan korut ajoissa. Voit tulla käymään liikkeessämme suunnittelukäynnillä, jolloin saat myös hinta-arvion.

Omaa materiaalia?

Jos haluat, että käytämme sormuksessa omaa materiaaliasi, pakkaa jalometallit ja lähetä ne aina seurantakoodilla Korupaja Helmeen. Emme vastaa kuljetusliikkeen hukkaamista kirjeistä/paketeista. Voit tuoda materiaalin myös suoraan verstaalle.

Valmistamme tuotteen ja lähetämme takaisin.

Saat käsityönä valmistetun, kestävän ja uniikin tuotteen kultasepän valmistamana. Kiitos, kun tuet Suomalaista käsityötä.

Yhteydenottolomake

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.