Search
Close this search box.
Previous slide
Next slide

Lusikkakorut

Valmistamme vanhoista aterimista; lusikoista, haarukoista, sokeripihdeistä, kakkulapioista, juustonapeista ja yms. koruja. Näin vanhan esineen tarina kulkee mukana ja siirtyy sukupolvelta toiselle.

Säilytämme lusikkakoruissa vanhat leimat ja kaiverrukset, mikäli ne jäävät näkyviin työstön jälkeen.

Kierrätystä parhaimmillaan

Lusikkakorut ovat kierrätystä parhaimmillaan, suorastaan loistavaa uusiokäyttöä. Vanhat aterimet ovat jo itsessään kauniita ja viehättäviä ja tämä kauneus säilyy myös niistä tehdyissä koruissa.

Hopean pitoisuus

Vanhat aterimet ovat materiaaliltaan usein hopeaa tai alpakkaa eli uushopeaa. Lusikkahopea on pitoisuudeltaan 830- tai 813-hopeaa eli se on vähän kovempaa kuin sterlinghopea, minkä pitoisuus 925.

Alpakka

Alpakka eli uushopea on useamman metallin seos ja sisältää nikkeliä. Emme käytä korujen valmistuksessa alpakkaa.

Ekologisuus, kierrätys ja kauneus samassa paketissa.

Onko korulippaaseen jäänyt käyttämättömiä hopealusikoita? Mummin vanhat hopea-aterimet käyttämättöminä? Valmistamme asiakkaan omista hopealusikoista näyttävät lusikkakorut. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä verstaallamme.

Lusikkasormukset

Lusikkasormuksia tehdään monella eri mallilla; on kokolusikkasormus kahvilusikasta, kokolusikkasormus mokkalusikasta, sormus lusikan varresta ja taottu sormus lusikan pesästä. Sormusta ei juoteta mittaan vaan kokoa voi hiukan säätää itsekin. Kaikkia lusikkamalleja ei aina ole saatavilla, joten halutessasi jotain tiettyä mallia voit tiedustella löytyykö sitä meiltä.

Lusikkariipukset

Vanhoista hopeakoruista valmistettu luisikkakoru on ainutlaatuinen ja ekologinen luomus. Lusikkakoruvalikoimastamme löydät upeat lusikkasormukset, rannekorut, korvakorut, riipukset ja kaulakorut. Jos et löydä suosikkiasi valmistamme sinulle uniikin oman suunnitelmasi mukaan.

Vanhat hopealusikat ovat monella jääneet käyttämättömiksi ja lojumaan laatikon pohjalle kiillotusta odottamaan.

 Niistä syntyy kuitenkin ihania , uniikkeja koruja, jotka kertovat sukujen ja perheiden tarinaa. Sormukset, riipukset, rannekorut ja korvakorut ovat yleisimpiä lusikkakorumalleja. Toki mielikuvitus on vain rajana niitä tehdessä. Lusikasta tehtyihin koruihin voi yhdistellä omia kiviä ja vanhoja korun osia.

Lusikkakoru omasta lusikasta

Voit halutessasi teettää koruja omista hopealusikoistasi. Voit lähettää omat hopealusikkasi tai haarukkasi meille ja teemme niistä toiveittesi mukaiset korut. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, niin suunnitellaan yhdessä haluamasi koru.

Niistä saa ihania lahjoja suvulle tai vaikka itselle muisto omasta kastelusikasta.

Mikäli haluat teettää omista lusikoistasi koruja ota mielellään hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluun. Varmistamme, että lusikastasi onnistuu valmistaa koru.

Mahdollisesti 1-2 kk aijemmin toivottua valmistumista, näin pystymme varmasti valmistamaan korut
ajoissa. Korumalleja voit katsella sivuiltamme tai suunnitella ihan omat mallisi.

Haluan korun omasta materiaalista - Kuinka toimin?

Ota yhteyttä

Mikäli haluat teettää omista lusikoistasi koruja ota mielellään hyvissä ajoin yhteyttä.

Mahdollisesti 1-2 kk aikemmin toivottua valmistumista, näin pystymme varmasti valmistamaan korut ajoissa.

Pakkaa tuote ja lähetä

Pakkaa tuote hyvin ja lähetä se antamaamme osoitteeseen. Suosittelemme ostamaan kirjeeseen Plus merkin, jotta paketin seuranta onnistuu. Emme vastaa kuljetusyhtiöiden hukkaamista kirjeistä/paketeista.

Valmistamme tuotteen ja lähetämme takaisin.

Valmistamme tuotteen suunnitelman mukaan ja lähetämme sen sinulle. Tuotteen valmistuttua lähetämme laskun asiakkaalle ja kun lasku on maksettu, lähetämme tuotteen takaisin asiakkaalle.

Yhteydenottolomake

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.