Search
Close this search box.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden tilaus, toimituskulut

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta.  Verkkokauppa lähettää automaattisen tilausvahvistuksen tilauksestasi.

Huom! Ilmaissähköpostit (hotmail, yahoo, luukku yms.) siirtävät toisinaan viestit suoraan roskapostikansioon, tarkistathan kansion mikäli et ole saanut tilausvahvistusta.

Mittatilaustuotteissa kannattaa olla aina ensin yhteydessä  sähköpostitse info@korupajahelmi.com tai soittamalla numeroon 044-5450098

Toimituskulut alk. 5,90€ Suomeen. Kaikki tilaukset lähetetään postin XXS-paketilla kotiin tai postin lokeroon.

Pidätämme oikeuden poikkeaviin toimituskuluihin esim. kampanjoiden yhteydessä, poikkeuksista ilmoitamme etukäteen.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että verkkokaupan ja kivijalkamyymälän varastot ovat samat, joten voi olla hyvin mahdollista, että joku asiakas on juuri ostanut tuotteen kivijalkamyymälästä ja silloin se on loppu verkkokaupasta. Yritämme aina tarjota jotain tilalle, jos tuote ei ole meidän valmistama ja sitä ei enää saa tukkurilta.

Tuotteiden maksaminen

Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi useiden pankkien verkkopankkitunnuksilla. Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout-palvelun kautta. Emme toimita tilauksia postiennakolla.

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä ja postitamme niitä jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika tilauksellesi on keskimäärin 2-7 arkivuorokautta tilauksesi vahvistamisesta. Otamme yhteyttä sähköpostitse mahdollisesti poikkeavasta toimitusajasta. Useat verkkokaupan tuotteet valmistetaan tilausten mukaan, joten silloin toimitusaika on noin7-10vrk.

Tilaustuotteilla  hieman pidempi toimitusaika. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että postituksen yhteydessä lähetys vaurioituu. Tarkista paketin kunto postin henkilökunnan läsnäollessa. Mikäli lähetys ja tuotteet ovat on vaurioituneet kuljetuksessa, tee postissa asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin esimerkiksi puhelimitse.

Palautukset

Tuotteilla on lainmukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Tarkista tilauksesi sen saapuessa. Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Otathan meihin aina yhteyttä ennen palautusta saadaksesi palautusohjeet.  Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Palautuskulut ostaja maksaa aina itse. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen. Tee uusi tilaus verkkokaupassa. Palautamme ensimmäisen tilauksen rahat tilillesi.

Jos lähetät palautuksen kirjeenä osta aina plus merkki (seurantamerkki) kirjeeseen, jotta kirjeen kulkua pystytään seuraamaan. Laita aina asiakaspalveluun sähköpostilla plus-merkin seurantakoodi. 

Jos tuote hukkuu palautusmatkalla ja asiakas ei ole ostanut siihen plus merkkiä ja paketin seuranta ei silloin onnistu, emme myöskään voi palauttaa rahoja tuotteen palautuksesta. Vasta, kun tuote on palautunut meille, palautamma rahat tilillenne.

Emme vastaa kuljetusyrityksen hukkaamista kirjeistä.

Mittatilaustuotteet

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mittatilaustuotteet tarkoitetaan tuotetta, joka valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Jos koru on vioittunut tai  mittatilaustuotteella on selvä meidän tekemä virhe, silloin korvaamme palautuskulut.

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24 %. Korupaja Helmi pidättää oikeuden hinnan muutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä materiaali- sekä tuotetiedoissa. Käytetyillä koruilla veroprosentti on 0%.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö. Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä mainostukseen ilman asiakkaan lupaa.

Korujen korjaukset

Mikäli tuote on rikkinäinen tai virheellinen saapuessaan, korjaamme tai vaihdamme sen uuteen. Emme korjaa veloituksetta käytössä rikkoontuneita koruja. Korujen korjaukset veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaan.