Search
Close this search box.

Sormus tilaustyönä

Kulta - ja hopeasormukset tilaustyönä

Kultaseppämme Markku Koskela valmistaa sormuksia tilauksesta hopeasta ja kullasta. Materiaali käytämme kierrätettyä ja puhdistettua ekologista jalometallia tai asiakkaan omaa materiaalia. Timantit ja muut jalokivet tilaamme luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Haaveiletko uniikkia sormusta omasta ideasta?  Asiakas suunnittelee korun joko yhdessä kultaseppämme Markun kanssa tai tekee oman suunnitelman, minkä toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Meille voit maksaa myös työstä ylijääneellä jalometallilla.

Haaveissa unelmien sormus?

Tuote suunnitellaan asiakkaan budjetin mukaan. Kultaseppämme Markku Koskela valmistaa kulta- ja hopeasormukset vuosien ammattitaidolla. Teemme sormuksia kastesormuksesta vihkisormuksiin

Alla näet muutamia esimerkkejä vuosien saatossa tekemistämme kultasormuksista. Kaikki ovat käsityönä valmistettuja uniikkeja kultasormuksia.

Korujen valmistuksessa käytämme kierrätettyä kultaa ja hopeaa

Vihkisormukset, kihlasormukset, kastesormukset, luokkasormukset, muistosormus, ammattisormus, itselle sormus. 

Haluan uniikin sormuksen - Kuinka toimin?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen toivottua valmistumista. Vähintään 1-2kk aikaisemmin, jotta pystymme varmasti valmistamaan korut ajoissa. Voit tulla käymään liikkeessämme suunnittelukäynnillä, jolloin saat myös hinta-arvion.

Omaa materiaalia?

Jos haluat, että käytämme sormuksessa omaa materiaaliasi, pakkaa jalometallit ja lähetä ne aina seurantakoodilla Korupaja Helmeen. Emme vastaa kuljetusliikkeen hukkaamista kirjeistä/paketeista. Voit tuoda materiaalin myös suoraan verstaalle.

Valmistamme tuotteen ja lähetämme takaisin.

Saat käsityönä valmistetun, kestävän ja uniikin sormuksen kultasepän valmistamana. Kiitos, kun tuet Suomalaista käsityötä.