Search
Close this search box.

Korupaja Helmi on pieni, kierrättämiseen erikoistunut kultasepänverstas Haapavedeltä, Pohjois-Pohjanmaalta. Verstaassa työskentelevät Kultaseppä Markku ja Anni-Riitta Koskela. Korupaja Helmi on perustettu vuonna 2005 .

Korupaja Helmi sai alkunsa unelmasta, joka Makella oli ollut jo pikkupojasta saakka. Unelma oli kultasepän ammatti. Tämä toteutui vakavan sairastumisen myötä, jonka takia Make joutui vaihtamaan ammattiaan ja kouluttautui kultasepäksi. Näin syntyi pieni kultasepän verstaamme Haapavedelle.

Yhdessä olemme hyvä tiimi ja lopputulos on aina molempien yhdessä hioma.

Korupaja Helmen oman korumalliston tuotteet ovat syntyneet Anni-Riitan ajatuksista ja Maken taitavista käsistä. Korupaja Helmen tuoteperheen tuotteita valmistetaan pieniä määriä ja menekin mukaan. 

kultaseppä Markku Koskela

Markku on valmistunut kultasepän alan artesaaniksi Järvenpäästä 2005 ja suorittanut Lahdessa kultasepän tutkinnon 2006. Make on vaatimaton ja rauhallinen luonteeltaan. Kädentaidot ovat Maken vahvuuksia monella eri alalla. Erityisesti tämän näkee kierrätyskorujen valmistuksessa muotojen ja suhteiden hahmotuskykynä.

Kultaseppä

Markku Koskela

anni_riitta_koskela

Anni-Riitta on verstaan sydän. Hän on boheemi, luova ja iloinen ja aina valmis palvelemaan asiakkaita. Uudet ideat, innostukset ja suunnitelmat kumpuavat yleensä hänen ajatuksistaan. Anni-Riitta rakastaa vanhoja koruja ja esineitä ja niistä huokuvaa tarinaa ja tunnetta. Tämä heijastuu myös kaikkeen tuotantoon. 

Anni-Riitta Koskela